WOKMUZIEKTHEATER ZOEKT ZINGENDE EN ACTERENDE PIRATEN M/VZampa

Na het grote succes van “La belle Hélène” gaat WOKMUZIEKTHEATER weer aan de slag met een nieuwe opera:

“ZAMPA DE PIRAAT”

van de Franse componist Louis Hérold uit 1831.

WOKMUZIEKTHEATER is daarvoor op zoek naar nieuwe (project)leden die meer willen dan alleen maar zingen. Verkleedpartijen met prachtige kostuums en acteren is in deze piratenopera net zo belangrijk en leuk als zingen. Het is een spannend operaverhaal, echt "Pirates of the Caribbean gone opera”!

Het verhaal begint met een romantisch verlovingsfeest dat echter ruw wordt verstoord door piraten. Zij nemen de vader van de bruid gevangen en overvallen zijn landhuis, waar zij als ware piraten de hele boel terroriseren. De piratenkapitein dwingt een huwelijk af met de mooie aanstaande bruid, die niet wil, maar geen andere keuze heeft. Vele spannende ontwikkelingen volgen.

Uitvoeringen van deze opera staan gepland voor november 2024, o.a. in het Munttheater te Weert. Om het werk goed op de planken te kunnen brengen is WOKMUZIEKTHEATER op zoek naar zangers/spelers, mannen en vrouwen, die samen met een gezellige groep gelijkgezinden zich in de wereld van de piraten willen storten. Ben je hiervoor in? Meld je dan aan via ons mailadres info@wokmuziektheater.nl of kom gewoon een keer kijken en meedoen tijdens onze wekelijkse repetitie, tussen 20.00 uur en 22.00 uur op de maandagavond in scoutinggebouw Sint Maarten, Nazarethsteeg 27 te Weert.

Op het jaarprogramma staan verder onder andere nog een kort optreden tijdens Cultureel Lint (25 juni) en workshops zang en toneel in het najaar.