Aanmelden WOKMUZIEKTHEATER (WMT) / Stichting Opera Parkstad (SOP)


Ben jij een liefhebber van opera en heb je altijd al eens aan een opera willen meedoen? dat kan!

In 2024 kun jij, als koorlid, samen met een geoefend operagezelschap, op de planken staan van het Munttheater in Weert. WOKMUZIEKTHEATER Weert is een theaterkoor van ongeveer 30 leden. Het is in Limburg het enige amateurkoor dat volledige opera's uitvoert. De vereniging repeteert iedere maandagavond tussen 20u en 22u in het gebouw van scouting Sint Maarten, Nazarethsteeg 27 te Weert.

Momenteel werken we aan de komische opera la Belle Helene van Jacques Offenbach. Kom gerust langs en maak vrijblijvend kennis met het koor en de productie. Ervaar de enthousiaste sfeer en zing en speel een avond mee. Je kunt ons bereiken via info@wokmuziektheater.nl.

Ben je geinteresseerd maar woon je in het Zuiden, dan bestaat de mogelijkheid lid te worden van SOP (Stichting Opera Parkstad), die samenwerkt met WOKMUZIEKTHEATER. Hier wordt hetzelfde werk muzikaal ingestudeerd op donderdagavond vanaf 19:30u in het gemeenschapshuis van Mariarade Op de Weijenberg 11 te Hoensbroek. Informatie over Stichting Opera Parkstad kunt u inwinnen bij de dirigent onder nummer 06-81059283. Ook hier bestaat de mogelijkheid om vrijblijvend ter kennismaking een repetitie bij te wonen.

zing jezelf gezond