WOKMUZIEKTHEATER viert in 2020 het 40-jarig bestaan met de opera ‘La Belle Hélène’


WIL OOK JIJ SCHITTEREN IN ONZE KOMISCHE OPERA IN 2020 ?
DAT KAN!

WOKMUZIEKTHEATER, een theaterkoor van ongeveer 30 leden, werd in 1980 opgericht. Al enige jaren is het koor het enige amateurgezelschap dat in de provincie Limburg op semiprofessionele wijze complete opera’s op de planken van een theater brengt.

De vereniging heeft een regionale status en telt leden uit Nederlands en Belgisch Limburg en Noord Brabant. Het koor repeteert iedere maandag tussen 20 en 22 uur in een ruimte van de Philips van Horne scholengemeenschap, ingang Herenstraat te Weert.

Wil je zelf een keer beleven wat het is om met een operaproductie mee te doen? Dat kan! Kom gerust eens langs om nader met ons koor en onze productie kennis te maken. Wij zijn doorlopend op zoek naar enthousiaste koorleden met affiniteit voor toneelspelen m/v, die samen met ons toewerken naar een geweldige theaterervaring.

Vanaf 14-1-2019 werkt het koor aan de komische opera La Belle Hélène van Jacques Offenbach. Tevens staan er voor onze leden diverse workshops op het programma. De uiteindelijke uitvoering staat gepland in november 2020. In deze operaparodie wordt de draak gestoken met opera, de Griekse mythologie en de –vermeende- machtspositie van de man. De schone Helena draait iedereen een rad voor ogen en laat zich op het einde ontvoeren door de man van haar dromen……

Met deze bijzondere productie viert WOKMUZIEKTHEATER haar 40-jarig jubileum in 2020

Wil je nader kennismaken met onze vereniging? Kom dan eens vrijblijvend kijken en luisteren op een van onze repetitieavonden. Muzikale en regierepetities vinden iedere maandagavond plaats tussen 20.00 en 22.15 uur in Philips van Horne Scholengemeenschap (ingang Herenstraat) te Weert. Je kunt ons bereiken via info@wokmuziektheater.nl.