SolistenLionel Von Lawrence

Guillelmo/ Alfio
De Engels-Duitse Bariton LIONEL VON LAWRENCE begon zijn zangstudie bij Yvonne Schiffelers aan het Conservatorium van Maastricht in 2009. Sinds 2010 deed hij ervaring op als korist bij diverse operaproducties, onder andere bij Opera Zuid en Jeunesses Musicales te Weikersheim (Duitsland) en de Nederlandse Reisopera. Hij sloot zijn bachelorstudie af met de rol van “Peter” in Humperdincks opera “Hänsel und Gretel”. In Juni 2015 zong hij de rol de rol van “Monostatos” in een herschreven versie van Mozat’s Die Zauberflöte, “The electric flute”, met de opera groep Opera Spanga van Corina van Eijk. Zijn masteropleiding muziektheater klassiek deed hij aan het Fontys Conservatorium te Tilburg en rondde deze in 2016 af met een theatrale versie van Carl Orff’s “Carmina Burana” met de "opera group THE FAT LADY” onder leiding van Tamir Chasson Sindsdien is hij lid van dit ensemble. Hij studeert momenteel bij Holger Falk en Tamir Chasson.


Magali Mayenne

Anna/ Santuzza
De Belgische dramatische sopraan Magali Mayenne begon haar muzikale studies met viool en piano. Daarna studeerde ze zang aan het Conservatorium van Mons onder zangdocenten Jules Bastin en Elena en Franz-Ferdinand Nentwig. Vervolgens maakte ze deel uit van een programma van de Muntopera te Brussel voor jonge talenten en studeerde ze bij Susanna Eken, Peter Tomek, Jocelyne Dienst, Helmut Deutsch, Sarah Walker en Keith Warner. Onder haar rollen in opera kunnen we melding maken van Mercédès/Carmen (Festival de Gigondas), Rose/Street Scene (Weill) (Brussel, Doornik en Aarlen) en Marcelinna/Le Nozze di Figaro (Operastudio van de Munt). Magali Mayenne was tevens te horen als Lady Macbeth in Bloetwollefduivel van Walter Hus. Sinds het seizoen 2002-‘03 horen we haar vooral in de Opéra de Wallonie te Luik als Flosshilde/Das Rheingold, Siegrune/Die Walküre, Laura/Luisa Miller, Ein Brautfungfer/Der Freischütz, Suor Infirmiera/Suor Angelica, Contessa de Ceprano/Il Paggio/Rigoletto en Venus/Orphée aux Enfers (Offenbach). In de Munt was Magali Mayenne te horen als Zweite Dame/Die Zauberflöte -een rol die ze ook vertolkte in het Grand Théâtre de Luxembourg en in de Vlaamse Opera in de jongerenproductie van Waut Koeken. Met genoemde rol deed ze in 2006 ook het Concertgebouw van Amsterdam aan.


Walter Seywald

Turiddu
De 2e tenor partij (Turiddu in de Cavalleria Rusticana) wordt gezongen door de in Oostenrijk geboren Walter Seywald. Hij genoot zijn muzikale studies o.a. in Bonn en bij Gemma Visser, die hem tevens omschoolde van bariton naar tenor. Hij volgde Masterclasses in Maastricht. Hier werkte hij aan het opera repertoire.


Raimonds Pocs

Roberto
De tenorrol van Roberto in Le Villi wordt vertolkt door Raimonds Pocs. Hij is afkomstig uit Letland en studeerde daar zang en koordirectie in Riga en Vilnius. Naast optredens als zanger dirigeerde hij daar een mannenkoor. Tijdens een workshop in Letland leerde hij de Vlaamse tenor Axel Everart kennen, die als docent verbonden is aan het conservatorium van Maastricht. De lessen die hij van hem kreeg bleken zeer goed aan te slaan en hij besloot in 2015 te gaan studeren bij Axel Everaert aan het Maastrichtse conservatorium. Daar debuteerde hij in Ravels ‘L’Enfant et les Sortilèges’. In 2017 deed Raimonds zijn afsluitend master-examen aan het Conservatorium Maastricht met de productie Money makes the world go round – Ariadne auf Naxos, van Jeroen de Man.